Proiectare

Tema de proiectare

Tema de proiectare ne lamureste ce asteptari aveti de la constructia dumneavoastra.
Poate fi o schita de mana, cu dimensiuni, care exprima destul de clar constructia dumneavoastra.
In cel mai bun caz, puteti avea proiectul de arhitectura din care sa ne trimiteti poze cu minim planurile nivelelor, sectiunilor si fatadelor. Astfel o sa avem o imagine foarte clara a temei de proiectare si o sa putem sa estimam corect pretul constructiei dumneavoastra.

Tema de proiectare

Arhitectura

Proiectarea - arhitectura hale metalice zincate

Arhitectura se intocmeste cu arhitecti locali sustinuti cu detalii de catre specialistii nostri.
Cea mai buna solutie experimentata de noi pe parcursul ultimilor ani este sa gasiti un arhitect din zona dumneavoastra, care stie care sunt cerintele specifice autoritatilor locale la care autorizati constructia. Noi o sa-i dam detaliile specifice sistemului nostru constructiv si alte informatii necesare pentru a intocmi un proiect cat mai bine pliat pe necesitatile dumneavastra.
Puteti gasi un arhitect si in “Lista arhitectilor parteneri UnicRotarex®“.

Proiectul tehnic

Proiectul tehnic se intocmeste de catre ingineri cu drept de semnatura, in baza reglementarilor Eurocode3.
Este bine sa stiti de la inceput ca se pot obtine rezultate foarte bune 
cu aceste structuri, dar experienta  este putina si limitata. 
Inginerii Unic Rotarex® sunt printre pionierii bransei si cand va recomandam pe cineva, este clar ca o sa obtineti rezistenta ceruta la cel mai bun consum posibil.
Incercarile cu neavizatii va pot aduce consum mai mare, neadaptare la sistemul nostru de fabricatie, cost mai mare.

 

Proiectul tehnic
Planul de montaj (2D)
Planul 2D de montaj

Planul 2D detaliaza modul in care se face montajul elementelor structurale cat si asamblarea elementelor in structuri de rezistenta pentru constructii.
Este surprinzatoare simplitatea, dar si detalierea cu care planurile noastre de montaj va sunt prezentate. Trebuie doar sa va explicam logica functionarii lor si o sa reusiti singuri,
inca de la inceput sa montati elemente structurale si apoi sa le puneti in planul mare al constructiei fara ajutorul unui specialist.

Planul 2D este planul de montaj pe care il primiti la livrare in format electronic PDF.

Planul 3D

Planul 3D va ajuta sa vedeti structura in forma finala, inainte de montaj.
Pentru elementele plasate in planul 2D la care nu intelegeti pozitia in 3D, va oferim programul gratuit de vizualizare si fisierul 3D.
Este suficient sa gasiti in arborele de denumiri elementul dorit, sa dati click si o sa vedeti elementul colorat in alta culoare pentru o identificare usoara.
Programul permite rotiri, micsorari si mariri care va permit sa intelegeti modul corect de pozitionare in cadrul constructiei.

Planul 3D al halelor metalice
Instructiuni de montaj
Instructiuni de montaj

Instructiunile de montaj va ajuta sa faceti montajul, chiar daca sunteti incepatori.

Pe langa planuri, mai livram si instructiuni de montaj si citire a planurilor in asa fel incat chiar si un incepator care nu a primit alte instructiuni de la noi sa le poata citi, intelege si incepe montajul.
Instructiunile de montaj se gasesc in planul de montaj.
Cand ne comparati cu alti producatori, va rugam sa verificati daca si acestia furnizeaza toate aceste planuri, detalii si instructiuni ce va usureaza munca si va dau posibilitatea sa montati singuri pentru a realiza economii de cost.