Inchideri

Tipuri

Cele mai folosite inchideri sunt cu panouri sandwich (cu spuma, vata, etc.). Fixarea acestora pe structura noastra este facilitata de structura deasa ce permite infiletarea suruburilor autoforante.

Inchiderile cu tabla cutata se pot folosi la constructiile care nu necesita incalzire.

Ambele solutii se finiseaza cu flashinguri de tabla. 

Tinand cont de structura deasa de tip Unic Rotarex®, sau cu putine completari, se pot folosi si inchiderile de tip casa cu rigips la interior si OSB si polistiren la exterior. 

Inchideri la hale metalice zincate

Tamplaria

Tamplaria hale metalice

Tamplaria poate fi din aluminiu, lemn sau PVC, la alegerea clientului.

Structura de tip Unic Rotarex®, are intotdeauna bordarile pentru goluri de geamuri si usi.

Portile cu deschideri foarte mari necesita uneori solutii de ramforsare a structurii, dar intotdeauna o sa primiti structura cu golurile prevazute in arhitectura pentru tamplarie. 

Pentru zonele de showroom, cu sticla multa, va trebui sa apelam la o solutie mixta, sa combinam structura Unic Rotarex® cu laminate.

Instalatii

Instalatiile in cazul structurilor Unic Rotarex® au un mare avantaj. Tinand cont de stalpii si peretii spatiali ai sistemului nostru, multe dintre tevile sau cablurile de la instalatii se pot conduce mascat prin elementele structurale.

In rest, se aplica solutii ca la halele clasice: ghene, canale de cabluri si tevi sau pozare aparenta. 

Se pot folosi si instalatiile conduse prin placa de beton a fundatiei, in cazurile dorite de client si convenite cu arhitectul.

Va punem la dispozitie tot concursul si experienta noastra pentru a obtine constructia dorita.

Instalatii la birouri hale metalice zincate
Scroll to top