Cum cumpar

Estimarea

Estimarea orientativa va ajuta sa va faceti o parere cat mai apropiata de realitate despre pretul practicat de noi la produsele care va intereseaza.
Estimam pretul in functie de cererea dumneavoastra si de informatiile preliminare pe care le detinem la acea ora. Apoi, in baza proiectului tehnic de rezistenta, recalculam o oferta exacta.
Estimarea se poate obtine folosind calculatoarele de pret din site-urile noastre sau facand o cerere in scris catre noi.

Calculator de pret

Oferta

Oferta

Oferta finala se intocmeste in baza proiectului tehnic de rezistenta.
Oferta se intocmeste in scris de catre vanzator, se semneaza  si expediaza la e-mailul de corespondenta dintre parti (specificat in contract).
Oferta cuprinde pretul structurii sau a elementelor structurale ce urmeaza a fi fabricate, transele de plata si termenele de executie, depozitare si livrare.
Oferta este anexa a contractului de vanzare cumparare si cuprinde la final comanda. 

Comanda

Comanda este actul prin care declarati ca doriti sa cumparati de la noi. 
Pentru ca este obligatia dumneavoastra sa intocmiti comanda, am pus-o la finalul ofertei, facilitand astfel modul de lucru. In felul acesta, in momentul in care semnați oferta, faceti si comanda.
Este suficient sa printati oferta, sa va scrieti numele citet si sa o semnati. Apoi puteti sa faceti o poza cu telefonul si sa ne trimiteti comanda.

Cum cumpar - Comanda hale metalice
Contractul
Contractul

Contractul este de tip cadru si se completeaza cu oferta.
Daca avem un contract cadru valabil si doriti sa faceti o alta comanda, nu va fi nevoie sa mai semnam alt contract. Acesta este gandit ca termenii si conditiile sa poata fi modificate in oferta.
Folosim doua moduri de semnare a contractului. 
Contract cu semnaturi originale trimis prin curier si asumat dupa ce ambele parti au un exemplar valabil.
Contractul semnat electronic de noi la care dumneavoastra primiti fisierul semnat electronic si confirmati pe mail. Data, ora si celelalte inscrisuri ce fac unica semnatura. Astfel contractul nu poate fi schimbat.

Plata

Plata se face in transe. 
Transa de avans se plateste imediat dupa semnarea contractului, ofertei si comenzii. Daca transa de avans nu este platita in termen, contractul devine nul.
Transa finala se plateste la termenul prevazut in oferta, dupa finalizarea productiei. 
Transe intermediare (daca este cazul). Se va specifica in oferta valoarea transei si momentul platii.
Dupa fiecare plata, sunteti rugati sa faceti confirmarea platii prin trimiterea dovezii platii pe emailul de corespondenta dintre parti. Aceasta ne ajuta sa pastram fluiditatea contractului si a termenelor de plata.

Cum cumpar - Plata
Pretul
Pret la hale metalice

Pretul produselor noastre se poate afla in trei feluri:
Calculatoarele de pret de pe site-urile noastre estimeaza cu marja de eroare destul de mica, preturile produselor noastre.
Preturile produselor standard aflate pe site-urile noastre pot fi considerate ca oferte.
Daca nu va multumeste niciuna dintre modalitatile de mai sus, faceti o cerere de oferta specifica nevoilor dumneavoastra si o sa va trimitem pe email o estimare de pret in cel mai scurt timp posibil.
Unic Rotarex® practica preturi foarte bune în raport cu concurenta, actualizate si transparente.